Škola vina - Napredni nivo

Sveobuhvatan kurs namenjen za sve ljubitelje vina koji vole da uživaju u vinskoj kapljici, a ujedno i žele da upotpune svoje znanje

Sveobuhvatan kurs namenjen za sve koji vole da uživaju u vinskoj kapljici, a ujedno i žele da upotpune svoje znanje. Ovaj kurs obuhvata učenje o najpoznatijim vinskim sortama, regionima, čitanju vinske etikete, kao i učenje o pravilnoj degustaciji, servisu vina i ocenjivanju kvaliteta vina. Obuka je koncipirana tako da se pored teorijskog dela, polaznici i praktično obučavaju o načinu konzumiranja i ocenjivanja kvaliteta vina, što podrazumeva probanje preko 50 različitih vina iz svih krajeva sveta. Kroz ovakav pristup edukaciji, polaznici će naučiti kako da prepoznaju dobre i loše karateristike vina, arome vina, godinu berbe, sortu, region… Pored predavanja o vinima, kurs obuhvata i predavanja o pojačanim vinima i žestokim alkoholnim pićima (rakija, brendi, viski, burbon, vodka, rum, džin, tekila, likeri).

Kurs mogu da pohađaju svi ljubitelji vina bez predznanja o vinima, ali i oni koji žele više da saznaju o ovoj temi bez obzira da li žele profesionalno da se bave vinskim poslom (somelijei, turistički vodiči specijalizovani za vinske ture, vinski trgovci…) ili jednostavno žele da prošire svoje znanje iz ove oblasti.

Trajanje kursa: 3 dana (15 sati)

Poslednji termin za prijavu je pet dana pre početka obuke!

• Vina Srbije i regiona
• Vina Francuske i Italije
• Vina Španije i Portugalije
• Vina Nemačke i Austrije
• Vina SAD, Australije, Novog Zelanda i Južne Amerike
• Penušava vina, pojačana vina
• Žestoka pića

Za svaki čas predviđene su degustacije vina.

34 000 RSD
U cenu je uključen materijal za polaganje ispita, predavanja, sva vina i hrana koja će se probati tokom obuke kao i izrada sertifikata.

Poslednji termin za prijavu je pet dana pre početka obuke!

Naredna obuka za Napredni nivo počinje 19. novembra 2020. Obuka traje tri dana:

  • 19. novembar 2020. (10-13h)
  • 20. novembar 2020. (10-16h)
  • 21. novembar 2020. (10-16h)

Obuka se održava na Institutu za vinogradarstvo u Sremskim Karlovcima (ulica Karlovačkih Đaka). Za više detalja i tačnu lokaciju kliknite ovde.

Otkazivanje potvrđenih mesta se prihvataju do 20 dana pre početka kursa. Administrativna taksa u vrednosti od 4500,00 će biti odbijena, a ostatak naknade za kurs biće vraćena polazniku (minus troškovi studijskog materijala čija vrednost zavisi od nivoa kursa).
Transfer potvrđenog datuma za pohađanje kursa može se izvršiti na drugog polaznika ili na drugi kurs, 20 radnih dana pre datuma početka rezervisanog kursa, uz nadokandu od 4500,00 koja se oduzima od već uplaćene sume kao i troškovi dodatnog studijskog materijala. Transfer se ne može izvršiti na sledeći datum kursa. Svi transferi podležu raspoloživosti.
Ako polaznik potvrđenu rezervaciju kursa otkaže tokom 20 radnih dana pre početke kursa ili u bilo koje vreme nakon početka kursa, nema povraćaja novca.
Naknada kursa biće vraćena u celosti ako Vinska Akademija Srbije izmeni datum početka kursa ili otkaže kurs zbog nedovoljnog broja prijavljenih polaznika. Obaveštenje će biti upućeno 10 radnih dana pre planiranog datuma početka kursa.
Prilikom prijave na kurs, važno je da polaznik da tačne podatke i adresu za isporuku studijskog materijala (neophodne knjige za odgovarajući kurs) i uveri nas da će neko biti na navedenoj adresi da primi paket u propisanom roku. Ukoliko se studijski materijal vrati u distributivni centar, pošto nije uspešno primljen od strane naručioca, automatski će dovesti do dodatnih troškova povratka studijskog materijala na trošak naručioca tj.polaznika kursa.
Predsednik Vinske Akademije Srbije
Ljubica Radan

GDE SE NALAZIMO?

Obuke se održavaju u Sremskim Karlovcima. Sremski Karlovci, Institut za vinogradarstvo, ogledno dobro Poljoprivrednog fakulteta, Univerzitet u Novom Sadu (ulica: Karlovačkih đaka)

Vinska Akademija Srbije

Janka Čmelika 18

21000 Novi Sad

Srbija

 

+381 63 8633122

skola.vina@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas za sve željene informacije. Naš tim je uvek tu da Vam u najkraćem mogućem roku odgovori na sva pitanja.

Close Menu