Online Škola vina

Dragi ljubitelji vina, Vinska Akademija Srbije počela je i sa online školom vina. Reč je o osnovnom i naprednom nivou namenjen svima koji žele da uče o vinima, na malo drugačiji način. On line škola odvija se tako što prijavljeni učenici dobijanjem linka, aktiviraju link i time započinju direktnu komunikaciju sa nama. Tokom online obuke, svaki polaznik moći će da sazna i nauči sve za odgovarajući nivo na koji se prijavio,kao i da dobije odgovore na sva pitanja koja ga interesuju o vinu.

Nakon prijave i uplate za odgovarajući nivo online škole vina, svaki prijavljen kandidat dobija potrebnu literaturu u pdf formatu  (po izboru šaljemo i na poštansku adresu), nakon čega sam polaznik bira kad želi da krene sa predavanjima.

Svaki prijavljen kandidat može da se opredeli za prepodnevni (od ponedeljka do subote od 10h do 13h) ili popodnevni termin (od ponedeljka do subote od 17h do 20h).

Vinska Akademija Srbije nudi dva nivoa škole vina, osnovni i napredni.

Osnovni nivo traje 9h raspoređeno u 3 dana, a napredni nivo 18h raspoređeno u 6 dana.

Tokom online škole vina, polaznicima se preporučuje koja vina da nabave kako bi učenje o vinu bilo još zabavnije i učinkovitije. Takođe svim polaznicima iz Srbije, šaljemo po 4 do 7 uzoraka vina! Nakon završene online škole vina, jednom mesečno Vinska Akademija organizuje jednodnevnu degustaciju na kojoj će se degustirati preko 15 vrsta vina. Polaznik koji je odslušao online školu vina, bira jedan od datuma degustacije na kojoj želi da prisustvuje. Ta degustacija je uračunata u cenu online škole vina.

Neophodno je da svaki polaznik ima dobru internet konekciju i skype nalog!

Škola vina – osnovni nivo

Kurs mogu da pohađaju svi ljubitelji vina bez predznanja o vinima, ali i oni koji žele više da saznaju o ovoj temi bez obzira da li žele profesionalno da se bave vinskim poslom (somelijeri, turistički vodiči specijalizovani za vinske ture, vinski trgovci…) ili jednostavno žele da prošire svoje znanje iz ove oblasti.

Trajanje kursa: 3 dana

Škola vina – napredni nivo

Kurs mogu da pohađaju svi ljubitelji vina bez predznanja o vinima, ali i oni koji žele više da saznaju o ovoj temi bez obzira da li žele profesionalno da se bave vinskim poslom (somelijei, turistički vodiči specijalizovani za vinske ture, vinski trgovci…) ili jednostavno žele da prošire svoje znanje iz ove oblasti.

Trajanje kursa: 6 dana

Online Škola vina – osnovni nivo

· Uvod u vinarstvo i vinogradarstvo, senzorna analiza vina, tehnike degustacije,vinski bonton

· Internacionalne sorte grožđa

· Slaganje vina i hrane, servis vina, čitanje vinske etikete

Online Škola vina – napredni nivo

• Uvod u vinarstvo i vinogradarstvo, senzorna analiza vina, tehnike degustacije, vinski bonton
• Internacionalne sorte grožđa
• Slaganje vina i hrane, servis vina, čitanje vinske etikete
• Vina Srbije i regiona
• Vina Francuske i Italije
• Vina Španije i Portugalije
• Vina Nemačke i Austrije
• Vina SAD, Australije, Novog Zelanda i Južne Amerike
• Penušava vina, pojačana vina
• Žestoka pića

Cena za osnovni nivo online škole vina: 10.000,00 RSD

Cena za napredni nivo online škole vina: 25.000,00 RSD

Otkazivanje potvrđenih mesta se prihvataju do 20 dana pre početka kursa. Administrativna taksa u vrednosti od 4500,00 će biti odbijena, a ostatak naknade za kurs biće vraćena polazniku (minus troškovi studijskog materijala čija vrednost zavisi od nivoa kursa).
Transfer potvrđenog datuma za pohađanje kursa može se izvršiti na drugog polaznika ili na drugi kurs, 20 radnih dana pre datuma početka rezervisanog kursa, uz nadokandu od 4500,00 koja se oduzima od već uplaćene sume kao i troškovi dodatnog studijskog materijala. Transfer se ne može izvršiti na sledeći datum kursa. Svi transferi podležu raspoloživosti.
Ako polaznik potvrđenu rezervaciju kursa otkaže tokom 20 radnih dana pre početke kursa ili u bilo koje vreme nakon početka kursa, nema povraćaja novca.
Naknada kursa biće vraćena u celosti ako Vinska Akademija Srbije izmeni datum početka kursa ili otkaže kurs zbog nedovoljnog broja prijavljenih polaznika. Obaveštenje će biti upućeno 10 radnih dana pre planiranog datuma početka kursa.
Prilikom prijave na kurs, važno je da polaznik da tačne podatke i adresu za isporuku studijskog materijala (neophodne knjige za odgovarajući kurs) i uveri nas da će neko biti na navedenoj adresi da primi paket u propisanom roku. Ukoliko se studijski materijal vrati u distributivni centar, pošto nije uspešno primljen od strane naručioca, automatski će dovesti do dodatnih troškova povratka studijskog materijala na trošak naručioca tj.polaznika kursa.
Predsednik Vinske Akademije Srbije
Ljubica Radan

GDE SE NALAZIMO?

Sremski Karlovci, Institut za vinogradarstvo, ogledno dobro Poljoprivrednog fakulteta, Univerzitet u Novom Sadu (ulica: Karlovačkih đaka 100)

Close Menu