Letnja online škola vina

Dragi ljubitelji vina, od sada vam nudimo naše online obuke tokom cele godine. Provedite vreme uz uživanje i učenje o vinima. Vinska Akademija Srbije tokom cele godine organizuje online obuke koje možete slušati bilo kada i bilo gde. Reč je o osnovnom i naprednom nivou namenjenom svima koji žele da uče o vinima, na malo drugačiji način. On line škola odvija se tako što prijavljeni učenici dobijanjem linka, aktiviraju link i time započinju direktnu komunikaciju sa nama. Tokom online obuke, svaki polaznik moći će da sazna i nauči sve za odgovarajući nivo na koji se prijavio,kao i da dobije odgovore na sva pitanja koja ga interesuju o vinu.

Otkazivanje potvrđenih mesta se prihvataju do 20 dana pre početka kursa. Administrativna taksa u vrednosti od 4500,00 će biti odbijena, a ostatak naknade za kurs biće vraćena polazniku (minus troškovi studijskog materijala čija vrednost zavisi od nivoa kursa).
Transfer potvrđenog datuma za pohađanje kursa može se izvršiti na drugog polaznika ili na drugi kurs, 20 radnih dana pre datuma početka rezervisanog kursa, uz nadokandu od 4500,00 koja se oduzima od već uplaćene sume kao i troškovi dodatnog studijskog materijala. Transfer se ne može izvršiti na sledeći datum kursa. Svi transferi podležu raspoloživosti.
Ako polaznik potvrđenu rezervaciju kursa otkaže tokom 20 radnih dana pre početke kursa ili u bilo koje vreme nakon početka kursa, nema povraćaja novca.
Naknada kursa biće vraćena u celosti ako Vinska Akademija Srbije izmeni datum početka kursa ili otkaže kurs zbog nedovoljnog broja prijavljenih polaznika. Obaveštenje će biti upućeno 10 radnih dana pre planiranog datuma početka kursa.
Prilikom prijave na kurs, važno je da polaznik da tačne podatke i adresu za isporuku studijskog materijala (neophodne knjige za odgovarajući kurs) i uveri nas da će neko biti na navedenoj adresi da primi paket u propisanom roku. Ukoliko se studijski materijal vrati u distributivni centar, pošto nije uspešno primljen od strane naručioca, automatski će dovesti do dodatnih troškova povratka studijskog materijala na trošak naručioca tj.polaznika kursa.
Predsednik Vinske Akademije Srbije
Ljubica Radan

GDE SE NALAZIMO?

Sve obuke se održavaju u centru Sremskih Karlovaca u zgradi Opštine na adresi Trg Branka Radičevića 1.