WSET Level 1 Award in Wines

WSET Level 1 Award in Wines predstavlja početni kurs o vinu pogodan za one koji započinju vinsku karijeru ili jednostavno žele da nauče nešto o vinu

WSET Level 1 Award in Wines predstavlja obuku za one koji žele da brzo i lako steknu kvalitetno znanje o vinu kroz interaktivan, koncizan i sistemski program. Kroz ovaj kurs, polaznici se obučavaju za nezavisno istraživanje u pogledu stila vina, slaganja vina i hrane, kao i pravilno čuvanje i služenje vina. Kroz degustaciju vina, polaznici će imati priliku da nauče kako se vino ocenjuje i degustira. WSET Level 1 Award in Wines je takođe osnova za dalje usavršavanje u vinskom sektoru.
Namenjen je budućim somelijeima, turističkim vodičima, studentima, vinskim trgovcima, ali i ljubiteljima vina koji žele nešto više da nauče o vinu.

Za prijavu na ovaj kurs nije potrebno prethodno znanje, tako da je svako ko istinski želi da nauči osnove o vinu i degustaciji vina, dobrodošao!

Poslednji termin za prijavu je dve nedelje pre početka obuke!

• Učenje o glavnim stilovima vina
• Kako se degustira vino uz WSET Level 1 Sistemski pristup degustaciji vina
• Učenje o karateristikama i stilovima vina proizvedenih od najpoznatijih vinskih sorti grožđa
• Koja su to vina koja nose ime regije
• Učenje o pravilnom skladištenju i servisu vina, kao i posledice neadekvatnog čuvanja vina
• Degustacija i ocenjivanje vina-praktičan deo koji se primenjuje tokom svih časova
• Zdravlje i bezbednost!

30 000 RSD
U cenu je uključena: literatura, predavanja, vina, ispit i obilazak jedne vinarije i vinograda u okolini, nakon završenog kursa.
Da bi polaznik dobio sertifikat, potrebno je da uspešno položi test koji se sastoji od 30 pitanja.
Nakon uspešno položenog ispita, polaznik dobija WSET Level 1 sertifikat koji je priznat u celom svetu!

Poslednji termin za prijavu je dve nedelje pre početka obuke!

Naredna obuka za WSET Level 1 Award in Wines počinje 3. septembra 2019. Obuka traje tri dana:

  • 3. septembar 2019. (17-20h)
  • 4. septembar 2019. (17-20h)
  • 5. septembar 2019. (17-20h)

Ispit će se održati 9. septembra od 15h do 15.45h

Obuka se održava na Institutu za vinogradarstvo u Sremskim Karlovcima (ulica Karlovačkih Đaka). Za više detalja i tačnu lokaciju kliknite ovde.

Otkazivanje potvrđenih mesta se prihvataju do 20 dana pre početka kursa. Administrativna taksa u vrednosti od 4500,00 će biti odbijena, a ostatak naknade za kurs biće vraćena polazniku (minus troškovi studijskog materijala čija vrednost zavisi od nivoa kursa).
Transfer potvrđenog datuma za pohađanje kursa može se izvršiti na drugog polaznika ili na drugi kurs, 20 radnih dana pre datuma početka rezervisanog kursa, uz nadokandu od 4500,00 koja se oduzima od već uplaćene sume kao i troškovi dodatnog studijskog materijala. Transfer se ne može izvršiti na sledeći datum kursa. Svi transferi podležu raspoloživosti.
Ako polaznik potvrđenu rezervaciju kursa otkaže tokom 20 radnih dana pre početke kursa ili u bilo koje vreme nakon početka kursa, nema povraćaja novca.
Naknada kursa biće vraćena u celosti ako Vinska Akademija Srbije izmeni datum početka kursa ili otkaže kurs zbog nedovoljnog broja prijavljenih polaznika. Obaveštenje će biti upućeno 10 radnih dana pre planiranog datuma početka kursa.
Prilikom prijave na kurs, važno je da polaznik da tačne podatke i adresu za isporuku studijskog materijala (neophodne knjige za odgovarajući kurs) i uveri nas da će neko biti na navedenoj adresi da primi paket u propisanom roku. Ukoliko se studijski materijal vrati u distributivni centar, pošto nije uspešno primljen od strane naručioca, automatski će dovesti do dodatnih troškova povratka studijskog materijala na trošak naručioca tj.polaznika kursa.
Predsednik Vinske Akademije Srbije
Ljubica Radan

GDE SE NALAZIMO?

Obuke se održavaju u Sremskim Karlovcima. Sremski Karlovci, Institut za vinogradarstvo, ogledno dobro Poljoprivrednog fakulteta, Univerzitet u Novom Sadu (ulica: Karlovačkih đaka)

Vinska Akademija Srbije

Janka Čmelika 18

21000 Novi Sad

Srbija

 

+381 63 8633122

skola.vina@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas za sve željene informacije. Naš tim je uvek tu da Vam u najkraćem mogućem roku odgovori na sva pitanja.

Close Menu